Tgrt Haber

Şanlıurfa'da facia! 2 katlı ev çöktü: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Şubat 2024 09:06 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 09:24

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde 2 katlı bir ev, içinde yaşayanlar uykudayken çöktü. Feci olayda 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Felaketi yaşayanların Osmaniye'den misafirliğe geldiği ortaya çıktı.

Şanlıurfa’da gece yarısı korkunç bir olay meydana geldi. 2 katlı evin çöktüğü faciada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiler göre; olay Bozova​ ilçesine bağlı Deliler kırsalında gerçekleşti. 

Şanlıurfa'da facia! 2 katlı ev çöktü: Ölü ve yaralılar var

MİSAFİRLİĞE GELDİLER, ENKAZDA KALDILAR

Osmaniye'de yaşayan Fatma Aruk, eşi Serdar Aruk, çocukları Ahmet, Ayça, Açelya, yanlarına görümcesi Serap Urak (49) ile kız kardeşi Dilber Bozkurt ve çocukları Arda ile Emre Tuna’yı alarak mahallede tek başına yaşayan anneleri Cemile Arıkan’ı (56) ziyarete gitti.

Binadakiler uyuduğu sırada 2 katlı ev büyük bir gürültüyle çöktü. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, ilk müdahalede 9 kişi sağ olarak kurtardı.

Şanlıurfa'da facia! 2 katlı ev çöktü: Ölü ve yaralılar var

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan yaralılardan ev sahibi Cemile Arıkan hayatını kaybetti. Altta kalan Serap Urak ise yapılan çalışmanın ardından ölü olarak çıkartıldı.

Evin 6 Şubat yaşanan depremde orta hasar aldığı öğrenildi.

Şanlıurfa'da facia! 2 katlı ev çöktü: Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...