Tgrt Haber

Şanlıurfa'da feci kaza! Sulama kanalına uçtu, bir aile yok oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Eylül 2023 00:25 - Güncelleme : 09 Eylül 2023 00:35
Şanlıurfa'da feci kaza! Sulama kanalına uçtu, bir aile yok oldu 

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde meydana gelen feci kazada sulama kanalına düşen araçtan bir tek baba sağ çıkartıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler arabada sıkışan anne ve iki çocuğunun cansız bedenine ulaştı. 

Şanlıurfa'nın Harran​ ilçesinde otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu bir aile yok oldu. Sıralı Mahallesi yakınlarında meydana gelen feci kazada​ Ali İnan yönetimindeki otomobil​ sulama kanalına uçtu. 

Kazada sürücü, eşi ve iki oğlu araçta sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durmu anında yetkililere haber verdi. Araçta sıkışan ailenin kurtarılması için bölgeye AFAD, jandarma, emniyet sualtı grup amirliği ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

BİR TEK BABA SAĞ ÇIKTI 

Ekiplerin vinç yardımı ile başlattığı çalışmalar sonucu baba Ali İnan sağ kurtarılırken, anne ve iki çocuğun ise cansız bedeni sudan çıkarıldı. Sudan çıkarılan cesetler, olay yerindeki incelemeler sonrası Harran Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şanlıurfa'da feci kaza! Sulama kanalına uçtu, bir aile yok oldu 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...