Tgrt Haber

Şanlıurfa’da hastanede karşılaşan iki husumetli aileler arasında silahlar konuştu: 4 kişi yaralandı, 12 kişi gözaltında

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
12 Ocak 2023 06:24 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 06:30

Şanlıurfa’daki hastanede karşılaşan husumetli aileler arasında silah çatışma çıktı. Yaşanan olayda bir gazeteci, bir polis ve 2 sivil vatandaş yaralandı. Olayla ilgili 12 kişi gözaltına alınırken hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Şanlıurfa​ Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen olayda kent merkezindeki bir trafik kazası​ sonrası hastaneye getirilen yaralının aile fertleri, aralarında daha önce husumet bulunan başka bir ailenin üyeleriyle karşılaştı. Kısa sürede iki aile arasında tartışma yaşandı ve tartışmanın yerini kavgaya bıraktı. Taraflardan 2 kişi açılan ateş sonucu yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alınırken bir süre sonra yeniden kavga​ etmeye başlayan tarafları sakinleştirmek için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

12 KİŞİ GÖZALTINDA

Kavga sırasında atılan taşlardan bir gazeteciyle bir polis memuru da yaralandı. Havaya ateş açan polis ekipleri kavgayı sonlandırırken olayla ilgili 12 kişi gözaltına alındı. Gece boyunca hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındığı öğrenildi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...