Tgrt Haber

Şanlıurfa'da itfaiye erleri saldırıya uğradı

23 Haziran 2016 02:18
Şanlıurfa'da itfaiye erleri saldırıya uğradı

Şanlıurfa'da kundaklanan bir evi söndüren itfaiye erleri, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. 1 İtitfaiye eri yaralandı

İddaya göre Uğurlu mahallesinde yaşanan olayada, daha önceden alacak meselesi yüzünden kavgalı olan ve 1 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı kavgadan sonra Altun ailesine ait  bir ev kundaklandı. Alevler içinde kalan evi kurtarmak için olay yerine itfaiye çağırıldı. İtfaiyenin yoğun çalışması sonucu yangın söndürüldü. Yangını söndüren itfaiye ekipleri geri dönmek üzereyken  kimliği belirsiz kişilerce plakası belli olmayan otomobilin içinden silahla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu itfaiye eri Faik Dağlı yarlandı. Yaralanan itfaiye eri arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Açılan ateş sonucu itfaiye aracında oluştu. Saldırının sebebi ve kimlerin yaptığı bilinmezken, Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...