Tgrt Haber

Şanlıurfa’da korkunç olay: Alacak verecek kavgasında bıçakla yaraladı, metrelerce sürükledi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2022 13:17 - Güncelleme : 13 Ekim 2022 13:44

Şanlıurfa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavga dehşet dolu anlara sahne oldu. Otomobilin içinde çıkan kavga dışarı taştı ve bir şahsı bıçakla yaralayan adam metrelerce yerde sürükledi. Dehşet anlarını kameraya çeken kadın ve çocuklar bıçaklı saldırganı durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Şanlıurfa’nın Birecikilçesinde meydana gelen olayda Mehmet Y. ile Dündar K. arasında  alacak verecek meselesi yüzünden kavga​ çıktı. Otomobilde boş bir alana giderek aracı park eden şahıslar  kavgaya tutuştu. Mehmet Y., Dündar K’yı yanında getirdiği bıçakla yaraladı.

KANLAR İÇİNDE YERDE KALDI

Yaralanan şahıs can havliyle kendisini araçtan atarak uzaklaşmaya çalıştı. Ancak öfkeden deliye dönen Mehmet Y. tarafından düşürüldü. Mehmet Y., kanlar içerisinde kalan Dündar K.’yi yerde sürüklemeye başladı.

KADIN VE ÇOCUKLAR ARAYA GİREMEDİ

Olayı görerek cep telefonuna kaydeden kadın ve çocuklar, Mehmet Y.’nin adama daha fazla zarar vermemesi için dakikalarca dil döktü. Dündar K.’yi bırakan şahıs, otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan adamı hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olduğu öğrenilen şahsın tedavi sürerken bıçaklı saldırgan gözaltına alındı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...