Tgrt Haber

Şanlıurfa'da korkutan yangın: Binada mahsur kalanlar dama sığındı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Haziran 2024 02:04 - Güncelleme : 23 Haziran 2024 02:08

Şanlıurfa'da dört katlı binanın birinci katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Binada mahsur kalan 6 kişi dama sığınarak yardım bekledi.

Edinilen bilgiye göre yangın​, Haliliye​ ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi'nde meydana geldi. 4 katlı bir binanın birinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Alevlere teslim olan yangın kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. çıktı. Dumanların sardığı binada mahsur kalan 6 kişi, dama çıkarak yardım bekledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye​ ekibi sevk edildi.

Şanlıurfa'da korkutan yangın: Binada mahsur kalanlar dama sığındı - 1. Resim

İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Damda mahsur kalarak dumandan etkilenen 6 kişi, itfaiye ekiplerince dışarı çıkarıldı. Durumları iyi olan vatandaşlar, ayakta tedavi edildi. Maddi hasarın meydana geldiği yangın ile ilgili inceleme çalışması başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...