Tgrt Haber

Tüm Türkiye ayağa kalktı…. Şanlıurfa’daki yaşlı sapık tutuklandı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
26 Haziran 2023 13:57 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 14:22
Tüm Türkiye ayağa kalktı…. Şanlıurfa’daki yaşlı sapık tutuklandı!

Şanlıurfa’da bir dükkan önünde küçücük çocuğa cinsel istismarda bulunan yaşlı sapık polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. 

Tüm Türkiye’yi ve sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntü Şanlıurfa’da çekildi. Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre kentteki bazı sosyal medya kullanıcılarının paylaşımları üzerine harekete geçen polis ekipleri Siverek​ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyonla H.Ç.’yi gözaltına aldı.

YAŞLI SAPIK TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen yaşlı sapık “çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı. Siverek Kaymakamlığının sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"İlçemiz Camikebir Mahallesi'nde meydana gelen ve sosyal medyada yayınlanan çocuğun cinsel istismarı iddiasına ilişkin olarak adli süreç başlatılmış olup, olayın faili H.Ç tutuklanmıştır. Kaymakamlığımızca süreç hassasiyetle takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine arz olunur."

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...