Tgrt Haber

Şanlıurfa’da kahreden kaza! Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Haziran 2023 11:47 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 11:48
Şanlıurfa’da kahreden kaza! Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı

Şanlıurfa’da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 5 yaralıdan 3’ü hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre Şanlıurfa’nın Haliliye​ ilçesinde Abdulhamithan Bulvarı’nın Kuzey-Batı Çevreyolu girişinde yaşanan olayda sürücülerin ismi belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı.Kaza​ sonrası ortalık savaş alanına dönerken bölgeye ihbar üzerine ekipler sevk edildi. Araçlardaki Haşim Demir, Muhammet Berat Demir, Hivda Nur Demir, Osman D. ve Celal M. yaralandı.

2’Sİ ÇOCUK 3 KİŞİ ÖLDÜ

İtfaiye ekiplerinin araçlardan çıkarttığı yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Haşim Demir, Muhammet Berat Demir ve Hivda Nur Demir kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’da kahreden kaza! Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...