Tgrt Haber

Şanlıurfalı gelin ve damadın başına gelmeyen kalmadı! Nikah memuru düştü, düğün salonunun çatısı uçtu

Editör: Merve Yaz / Kaynak: tgrthaber.com
31 Ağustos 2024 12:21 - Güncelleme : 31 Ağustos 2024 12:22

Şanlıurfa'da gerçekleşen bir düğünde talihsizlikler peş peşe geldi. Nikah memurunun düşmesi, düğün salonunun çatısının uçması ve elektriklerin kesilmesi gibi olaylar saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı.

Şanlıurfa​'da bir düğünde kaydedilen görüntüler sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde düğün​ boyunca yaşanan birbirinden talihsiz anlar yer aldı. "Düğün değil korku filmi" notuyla paylaşılan görüntülerde önce nikah memuru düştü, ardından düğün salonunun çatısı uçtu ve elektrikler kesilip nikah masası kırıldı yetmedi bir de kameraman düştü. O anlar saniye saniye böyle kaydedildi.

Şanlıurfalı gelin ve damadın başına gelmeyen kalmadı! Nikah memuru düştü, düğün salonunun çatısı uçtu - 1. Resim

Paylaşımın sonunda yaşanan tüm aksiliklere rağmen düğünün çok eğlenceli geçtiğini dile getiren görümce sosyal medyada gündem oldu.

Şanlıurfalı gelin ve damadın başına gelmeyen kalmadı! Nikah memuru düştü, düğün salonunun çatısı uçtu - 2. Resim

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

O anlara kullanıcılardan yorum gecikmedi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Görüntüler olmasa kimse inanmaz" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Düğünün iptal edilmesi için her şey gerçekleşmiş" yorumunu yaptı.

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...