Tgrt Haber

Sapık minibüsçü dolandırıcı çıktı: Hamile kadını dolandırdım, paraları keyifle yiyoruz

03 Aralık 2022 10:11 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 10:49
Sapık minibüsçü dolandırıcı çıktı: Hamile kadını dolandırdım, paraları keyifle yiyoruz

Sakarya'da üniversite öğrencisi Merve K.'ya cinsel tacizde bulunan minibüs şoförünün 30 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Sapık şoförün daha önce de 5 vatandaşı dolandırıp sosyal medyada "Paraları keyifle yiyoruz" paylaşımı yaptığı görüldü.

Sakarya​'da evine gitmek için minibüse binen 21 yaşındaki Merve, hayatının kabusunu yaşadı. Minibüs​ boşalınca genç kızı darp​ edip plastik kelepçeyle ellerini arkadan bağlayan saldırgan, cinsel tacizde bulundu. Genç kız, yaşadığı dehşetten 1.5 saatlik büyük mücadele sonunda kurtuldu. Sapık şoför Serdar Serkan Y.'nin daha önce işlediği suçlarla ilgili ayrıntılar  ortaya çıktı.

Serdar Serkan Y.'nin 2 yıl önce Kocaeli'nin Körfez ve Gebze ilçelerinde yaşayan ve pandemi döneminde koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü 5 vatandaşı, kendisini polis olarak tanıtıp "Hesaplarınız FETÖ tarafından ele geçirildi" diyerek dolandırdığı ortaya çıktı.

"HAMİLE KADINI DOLANDIRDIM, KEYİFLE YİYORUZ"

20 Mart 2020'de tutuklanan tacizcinin 2 ay sonra serbest kaldığı ve 17 Haziran'da ise bu kez Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde yaşayan ve hamile olan N.Ü.'yü, yine kendisini savcı olarak tanıtıp 270 bin TL dolandırdığı belirlendi.

Bununla da yetinmeyen ve yaptığı dolandırıcılığı sosyal medya hesabından "Hamile kadını 230 bin TL dolandırdım, eşimle keyifle yiyoruz" diye anlatan tacizcinin ikinci kez yakalandığı, 30 bin lirasıyla borçlarını ödediği paranın 240 bin TL'sinin de kardeşinin evinde bulunduğu öğrenildi.

30 SUÇ KAYDI 

Serdar Serkan Y.'nin, aralarında cinsel istismarın da bulunduğu 30 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Zanlı Serkan Y., savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe "nitelikli olarak cinsel saldırı suçuna teşebbüs" ile "cebir ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklandı.

Kaynak: Sabah

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...