Tgrt Haber

Şarampole yuvarlanan araç ağaçta asılı kaldı: 2 ölü, 3 yaralı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2023 15:50 - Güncelleme : 16 Ekim 2023 15:56
Şarampole yuvarlanan araç ağaçta asılı kaldı: 2 ölü, 3 yaralı

Denizli’de kontrolden çıkan otomobil, şarampole yuvarlandı. Yokuştaki ağaca asılı kalan araçta bulunan 5 gençten 2'si öldü, 3'ü yaralandı.

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen kazada​, Hüdai C. kontrolündeki otomobil, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yokuştaki ağaçta asılı kalan aracı gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler yolcu konumundaki Onur Can Kiriş’in (24) hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 4 kişi ekiplerce hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan bir diğer yolcu Ümit Keklik ise kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaralılardan sürücü Hüdai C. ile araçta yolcu olarak bulunan Mehmet D. ve Ali N.'nın ise tedavilerinin hastanede devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...