Tgrt Haber

Sarıyer’de köpeği boğmaya çalışan cani tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Kasım 2022 16:40 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 17:20
Sarıyer’de köpeği boğmaya çalışan cani tutuklandı

Konya'da belediye barınağında bir köpeğin vahşice katledilmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanından gelen yeni görüntüler kan dondurmaya devam ediyor. En son dün İstanbul Sarıyer'de bir köpeği boğarak öldürmeye teşebbüs eden cani, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Türkiye'de birkaç gündür başta Konya'daki belediyeye ait barınakta bir köpeğin kürekle kafasına vurularak vahşiçe öldürülmesinin yankıları sürerken dört bir yandan kan donduran görüntüler de gelmeye devam etti.

Dün Mardin'de bir kasabın kesmek için hazırladığı boğanın başına balyozla vurduğu görüntüler sosyal medyada infiale yol açmış, hayvana işkence eden cani gözlatına alınmıştı.

Mardin'deki görüntünün ardından İstanbul​'dan da kan donduran bir götüntü daha gelmişti.Sarıyer​'de bir cani, üstüne oturduğu köpeği boğarak öldürmeye çalışmış yine sosyal medyada infiale yol açan olay sonrası ekipler caniyi tespit ederek evinde gözlatına almış daha sonrasında adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

CANİ TUTUKLANDI

Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından zanlı yeniden gözaltına alındı. Şüpheliye 2 bin 43 TL idari para cezası uygulandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlı sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...