Tgrt Haber

Satırlı “kız arkadaşıma baktın” kavgası! Yanlışlıkla arkadaşına vurup bayılttı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ocak 2024 10:46 - Güncelleme : 28 Ocak 2024 10:47

İstanbul  Beyoğlu’nda gece kulübü çıkışında kız arkadaşına bakıldığını iddia eden genç, mekan önünde olay çıkardı. Alkollü şahıslar arasında çıkan satır ve sopalı kavganın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Beyoğlu​ Asmalı Mescit Mahallesi’nde yaşanan olayda, eğlence mekanı çıkışında iki grup arasında “kız arkadaşıma baktın” tartışması çıkmıştı. Taraflar arasında sinirler gerilirken, küfür ve hakaretler eden iki grup satır ve sopalarla birbirine girmişti.

YANLIŞLIKLA ARKADAŞINI BAYILTTI

O esnada kazara arkadaşı tarafından kafasına sopayla vurulan bir kişi uzun süre yerde hareketsiz kalmıştı. Çevredeki vatandaşların kavgayı ayırmasının ardından yaralı kendi imkanlarıyla hastaneye götürülmüştü. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenilmişti. Olay ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedilmişti.Satırlı “kız arkadaşıma baktın” kavgası! Yanlışlıkla arkadaşına vurup bayılttı

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI 

Öte yandan, yaşanan olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, taraflar tartışıp kavga​ ediyor. Ardından da sopa​ ve satırlarla birbirine saldırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...