Tgrt Haber

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan kavgası kanlı bitti! Görüntüler sosyal medyada gündem oldu - Video

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2023 21:21 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 22:44

Fitness ve yaşam tarzı videolarıyla bilinen sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci’nin bir videosundaki, “İsterse dünya şampiyonu olsun, 70 kilo adamdan dayak yemem” sözleri üzerine MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan meydan okudu. İki ismin sosyal medyada başlayan tartışması, ormanlık alanda yaptıkları kanlı kavgayla sonuçlandı.

Sosyal medyada fitness dersleri ve yaşam tarzı video içerikleriyle tanınan vücut geliştiricisi Savaş Cebeci, bir videosunda “İsterse dünya şampiyonu olsun, 70 kilo adamdan dayak yemem” ifadelerine yer verdi.

BOŞ ARAZİDE KAVGA​ ETTİLER

Cebeci’nin sözleri üzerine 2011 yılından beri profesyonel olarak müsabakalara çıkan MMA​ dövüşçüsü Kaan Kazgan, 49 yaşındaki vücut geliştiricisine meydan okudu.

İkilinin sözleşerek İstanbul’da boş bir arazide yaptığı kavganın görüntüleri, sosyal medya gündeminin zirvesine oturdu.

KAVGA SONRASI İLK AÇIKLAMA: TEBRİK EDİYORUM 

Kavganın ardından hastaneye giden Savaş Cebeci sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aracının içinden video paylaşan Cebeci, durumunun iyi olduğunu söylerken, "Arkadaşlar Kaan Tuzla'ya geldi. Maç yaptık, beni yendi. Öncelik'ye Tuzla'ya geldiği ve beni yendiği için tebrik ediyorum. Beni yendi, helal olsun. Delikanlıca bir maç oldu. Kaşımda biraz açılma var. Herkese bol şans" diye konuştu. 

KAAN KAZGAN KİMDİR?

Kaan Kazgan Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Spora 9 yaşında kick boks ile başlamasının yanı sıra bir süre ara vermesinden sonra 11 yaşında tekrar MMA dövüşcüsü olarak devam etmiştir. Aynı zamanda Demir Spor'da serbest güreş genç takım kaptanlığıda yapmış. 2011 yılından bu yana aktif olarak profesyonel maçlara çıkıyor.

Yurtdışında en genç dövüşen MMA dövüşçüsü ünvanına sahiptir. Kaan Kazgan'ın 2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu, 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu bulunmakta.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...