Tgrt Haber

Seçim sonuçları anlık olarak TGRT Haber'de sizlerle

09 Ağustos 2014 23:01
Seçim sonuçları anlık olarak TGRT Haber'de sizlerle

Türkiye ilk oylaması 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de yerel seçimlerde olduğu gibi tgrthaber.com.tr'den takip edecek.

Türkiye ilk oylaması 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de yerel seçimlerde olduğu gibi tgrthaber.com.tr'den takip edecek. Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasında yapılacak seçimin sonuçlarını yayın yasakları kalktığı andan itibaren tgrthaber.com.tr'den anlık olarak takip edebilirsiniz. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Ali Kızıldağ, Antalya bölgesinde konaklayan yerli turistin pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı seçimi nedeniyle otellerden ayrılmaya başladığını bildirdi. AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kızıldağ, insanların önemli bölümünün tatil rezervasyonlarını cumhurbaşkanı seçimlerine göre ayarladığını belirterek, "10-11 Ağustos tarihlerinde zaten iç rezervasyonlar çok azdı. Otellerde kalan yerli turistler de seçim nedeniyle ayrılmaya başladı. 9 Ağustos Cumartesi gününe kadar potansiyelin yüzde 50-60'ı gitmiş olur" dedi. Turizm sektöründe mayıs ve haziran aylarının biraz sıkıntılı geçtiğini ifade eden Kızıldağ, "Temmuz oldukça iyi bir ay oldu, Ağustos da iyi gidiyor, rezervasyonlar oldukça iyi" diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...