Tgrt Haber

Şehit ateşi Manisa'ya düştü!

11 Ağustos 2023 06:23 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 06:35
Şehit ateşi Manisa'ya düştü!

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 21 Temmuz’da yaralanarak, GATA’da tedavi altına alınan Manisalı Piyade Uzman Çavuş Ege Süleyman Görece şehit oldu.

Türkiye bir şehit​ haberiyle daha sarsıldı. Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonu​ bölgesinde 21 Temmuz’da yaralanarak tedavi altına alınan Manisalı Piyade Uzman Çavuş Ege Süleyman Görece, şehit oldu.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 21 Temmuz 2023 tarihinde yaralanan kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Ege Süleyman Görece, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, 10 Ağustos 2023 tarihinde (dün) şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz” denildi.

VALİ DE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Piyade Uzman Çavuş Ege Süleyman Görece’nin şehit haberi, memleketinde de büyük üzüntüye neden oldu. Konuyla ilgili Manisa​ Valisi Yaşar Karadeniz de bir başsağlığı mesajı yayınladı. Karadeniz, mesajında şu ifadelere yer verdi, “İlimiz Saruhanlı ilçesi nüfusuna kayıtlı olup Pençe-Kilit operasyonunda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ege Süleyman Görece şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
R.guler11 Ağustos 2023 07:23

Rabbım makamını ali eylesin peygamberimize komşu eylesin.kederli ailesine sabırlar versin allahim bu vatan ve devlet düşmanlarına fırsat vermesin .vatan sağ olsun. Kuranda Rabbım onları med ediyor. Tüm şehitlerimizin ruhları Saad mekanları cennet olsun.

Sonraki Haber Yükleniyor...