Tgrt Haber

Şehit babasının paylaşımı duygulandırdı: Oğlum şehit oldu ne mutlu bana

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Aralık 2023 23:45 - Güncelleme : 24 Aralık 2023 00:03
Şehit babasının paylaşımı duygulandırdı: Oğlum şehit oldu ne mutlu bana

Şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın babası Mehmet Aslan duygulandıran bir paylaşım yaptı. Aslan, "Oğlum şehit oldu ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit bölgesindeki operasyonlarda 6 askerimizin daha şehit olduğunu duyurdu. Son 2 günde şehitlerimizin sayısı 12'ye yükseldi. MSB, 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Şehit olanların acı haberleri ise ailelerine verildi. Pençe-Kilit Harekatı​ bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın babası Mehmet Aslan'ın paylaşımı duygulandırdı.

“NE MUTLU BANA”

Kuzey Irak​'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Er Kemal Aslan (22) şehit düştü. Şehit haberinin baba ocağına bildirilmesinin ardından şehit babası Mehmet Aslan, sosyal medya üzerinden oğlunun da aralarında olduğu 6 şehidin ismini paylaşarak, "Oğlum şehit oldu ne mutlu bana" dedi. Paylaşım görenleri duygulandırdı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye​'nin kuzeyinde 29 terör hedefinin imha edildiğini açıkladı. MSB’den yapılan açıklamada, “Irak ve Suriye’nin kuzeyine düzenlenen hava harekatında içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin bulunduğu mağara, sığınak, barınak, petrol tesisleri ve depolardan oluşan 29 hedef imha edildi.” denildi.

MSB terör hedeflerini vurmaya devam ediyor.

Bölgede sıcak temasın devam ettiğini açıklayan MSB, bugünkü Za-Metina bölgesine sızma girişiminin engellendiğini bildirdi. Terör sığınaklarının ağır bombardıman altında olduğunu açıklayan MSB, 4 şehirden kalkan jetlerin ağır tipi ve sisli havaya rağmen harekata devam ettiğini duyurdu.

EN AZ 16 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Bugünkü operasyonlarda öldürülen terörist sayısı 16'ya yükseldi. MSB'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Pençe-Kilit Harekât bölgesinde kahraman silah arkadaşlarımızı şehit eden teröristlere yönelik operasyonlarımız etkili şekilde sürüyor. Mehmetçiklerimizin bölgede etkisiz hâle getirdiği terörist sayısı 16’ya yükseldi. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...