Tgrt Haber

Gözyaşlarını komutan silmişti! Şehit çocuğundan yürek yakan sözler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2023 09:56 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 10:44

Şırnak'ta eli kanlı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan güvenlik korucusu Nimet Encü’nün cenazesinde komutanın gözyaşını sildiği 13 yaşındaki şehit çocuğu, İhlas Haber Ajansı'na konuştu. Encü, "Sürekli yanımdaydı, Allah razı olsun. İçişleri Bakanımız bize, geldi çok sevindik. Tek isteğim bizi sahipsiz bırakmasınlar" dedi.

Şırnak’ta Eren Abluka-Kış 23 Operasyonu sırasında eli kanlı terör örgütü mensuplarının açtığı ateş sonucu şehit​ olan güvenlik korucusu​ Nimet Encü için düzenlenen törende Encü'nün 13 yaşındaki oğlu gözyaşlarına hakim olamamıştı. Bir komutan ağladığını gördüğü çocuğu yanına alarak gözyaşlarını silmişti. O anlar izleyenleri de gözyaşlarına boğmuştu.

Tören bitene kadar komutanın yanında ayırmadığı şehit çocuğu, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuştu. Komuta desteği için teşekkür eden çocuk, tabutu getirilirken komutanın gözyaşlarını sildiğini ifade etti.

"BİZİ SAHİPSİZ BIRAKMASINLAR"

Ozan Encü, "Sürekli yanımdaydı, Allah razı olsun. İçişleri Bakanımız bize, geldi çok sevindik. Tek isteğim bizi sahipsiz bırakmasınlar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...