Tgrt Haber

Şehit madencinin eşinden yürek burkan paylaşım: Hiç aklıma gelmezdi bizi yalnız bırakacağın

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ekim 2022 19:50 - Güncelleme : 16 Ekim 2022 22:33
Şehit madencinin eşinden yürek burkan paylaşım: Hiç aklıma gelmezdi bizi yalnız bırakacağın

Bartın’da meydana gelen maden faciasında şehit olan Şuayip Okul’un eşi Eda Okul'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yürekleri burktu.

Bartın​'ın Amasra ilçesinde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında meydana gelen patlamada 41 madenci​ şehit oldu. Türkiye'yi gözyaşlarına boğan olayda, 11 mandenci de yaralandı.

Patlama sırasında mesaide olan 110 işçiden 58'i kendi imkanlarıyla kurtulurken 11 yaralın tedavilerine devam ediliyor. 11 yaralıdan 6'sının tedavi gördüğü  İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 yaralıdan 5'inin durumunu ağır olduğunu aktardı.

PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Bugün maden faciasında şehit olan işçiler birkaçı bugün gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşları içinde uğurlanan şehit madencilerden Şuayip Okul’un eşi Eda Okul, sosyal medya hesabından yürek burkan paylaşım yaptı.

Şehit madencinin eşinden yürek burkan paylaşım: Hiç aklıma gelmezdi bizi yalnız bırakacağın

"SENSİZLİK ÇOK ZOR"

Şehit madenci Şuayip Okul’un eşi Eda Okul paylaşımında, “ şim Şuayip Okul’u maden ocağı patlaması sonucu kaybettim. Arayan, soran, mesaj atan herkesten Allah razı olsun. Mesajlarınıza dönüş yapamıyorum. Acım çok büyüktür inanın. Sadece tek isteğim herkesten dua. Şimdiden Allah razı olsun. Seni çok seviyorum canımın içi. Sensizlik çok zor. Hiç aklıma gelmezdi bizi yalnız bırakacağın. Canım şehidim benim. Nurlar içerisinde uyu. Mekanın cennet olsun. Seni çok seviyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...