Tgrt Haber

Şehit Yusuf Ataş'ın sosyal medyada gündem olan vasiyetine LÖSEV cevap verdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2022 11:38 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 11:45
Şehit Yusuf Ataş'ın sosyal medyada gündem olan vasiyetine LÖSEV cevap verdi

Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca masraflarının karşılanması isteğine LÖSEV cevap verdi.  “Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullanan LÖSEV’e vatandaşlar tarafından destek yağdı.

Şehit Piyade Astsıbay Yusuf Ataş’ın vasiyetini içeren görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ataş vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanması ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilrerek ellerinin öpülmesini istedi. Bunun üzerine LÖSEV sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile şehidimizin vasiyetine cevap verdi.

“BOYNUMUZUN BORCUDUR”

https://twitter.com/losev1998/status/1576314540307800065

LÖSEV şu ifadeleri kullandı;

Vatan için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine yükselirken lösemili çocuklarımızı kalbinde taşıyan Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Pençe- Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Astsubay Yusuf Ataş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...