Tgrt Haber

Son dakika! Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: SİHA ve ATAK teröristleri böyle vurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Temmuz 2023 14:22 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 16:09

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak Bestler-Dereler Bölgesi'nde başlatılan operasyonda 2 teröristin SİHA ve ATAK atışlarıyla öldürüldüğünü duyurdu. Teröristlerin, 7 Haziran’da bir askerimizin şehit olduğu hain saldırıyı düzenlediği belirlendi. PKK'lıların öldürüldüğü operasyona ilişkin görüntüler de paylaşıldı.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde yurt dışında terör örgütleriyle verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları yerde tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikayada sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şırnak​'ın Bestler-Dereler bölgesinde 2 PKK​'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

SİHA VE ATAK ÜST ÜSTE VURDU

SİHA ve ATAK atışlarıyla öldürülen teröristlerin, 7 Haziran’da bir askerimizin şehit olduğu hain saldırıyı düzenlediği belirlendi. Bakan Yerlikaya, paylaşımında operasyona ilişkin görüntülere de yer verdi.

"ŞEHİDİMİZ KANI YERDE KALMADI!"

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"2 terörist etkisiz hale getirildi, şehidimizin kanı yerde kalmadı! Van Jandarma Asayiş Kolordumuzca; Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığımızın emir ve komutasında, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma Komutanlıklarımızca;

Bestler-Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin 7 Haziran’da Siirt-Pervari Doğanköy kırsalında bir jandarmamızın şehit edilmesi, bir jandarmamızın da yaralanması eylemlerini gerçekleştirdikleri belirlendi"

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1676187048904994816

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...