Tgrt Haber

Şehitlerin baba ocaklarında yas var

04 Kasım 2015 19:59
Şehitlerin baba ocaklarında yas var

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yürütülen operasyonda şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Caner Çelik'in Ardahan'daki, Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil'in Sinop'taki baba evlerinde yas var.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yürütülen operasyonda şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Caner Çelik'in, Ardahan'daki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor.

Şehit Çelik'in, Ardahan'ın Hanak ilçesine bağlı Serinkuyu köyündeki baba evine giden Ardahan Kaymakamı Mehmet Balıkçılar ile komutanlar, sağlık ekipleri eşliğinde baba Bahattin ve anne İsmigül Çelik'e acı haberi verdi.

Acı haberi alan baba Bahattin ve anne İsmigül Çelik ile şehidin kardeşleri fenalık geçirdi. Çelik, ailesine hazır bekletilen ambulansta sağlık görevlileri tarafından müdahalede bulunuldu.

Şehit haberinin duyulmasının ardından, ailenin evine Türk bayrağı asıldı. Acılı aileye köylüler destek vermeye çalıştı.

Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil'in Sinop'taki babaevinde yas var

Yüksekova'da yürütülen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sadık Aparangil'in Sinop'taki baba evinde yas var.

İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve askeri yetkililer, Köprücek köyüne sağlık ekipleriyle giderek aynı zamanda köy muhtarı olan baba Recep ve anne Suzan Aparangil'e acı haberi verdi.

Şehidin anne ve babası acı haber üzerine gözyaşlarına hakim olamazken aileyi Kaymakam Güney ve askeri yetkililer teselli etti.

Şehidin eşi Fatma Aparangil'in 3 çocuğuyla Ankara'da yaşadığı ve acı haberin kendisine iletildiği bildirildi.

Bu arada köy girişine ve evlere Türk bayrağı asıldığı gözlendi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...