Tgrt Haber

Sel sularının içinde ölüm kalım savaşı: Mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Şubat 2024 07:23 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 07:32

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Taşlı köyü yakınlarında sele kapılan araçta bulunan 5 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Şiddetli yağış​ Şanlıurfa’nın Siverek​ ilçesinde az kalsın cana mal oluyordu. Kentte dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış akşam saatlerinde şiddetini artırınca sel​ meydana geldi.

Şiddetli yağışın etkili olduğu Taşlı köyü yakınlarında bir araç yükselen sel sularına kapıldı. Çevredekilerin olayı fark etmesi üzerine küçük çocukların da içinde olduğu araçta bulunan 5 kişi kurtarıldı. Araç ise sele kapılarak kayboldu. 

EVLERİN BODRUMLARINI SU BASTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün şiddetli yağış uyarısı nedeniyle Şanlıurfa​ ve ilçelerinde dün eğitime bir gün ara verilmişti. Siverek başta olmak üzere Şanlıurfa'nın merkezi ve birçok ilçesinde ilçesinde sabah aniden bastıran şiddetli yağış su baskınlarına neden oldu.

Su baskını nedeniyle bazı araçların yolda kaldığı görülürken özelikle bodrum katları su bastı. Belediye ekipleri kapanan rögarları açma çalışmaları yaparken vatandaşlar yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Ekiplerin bölgedeki çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...