Tgrt Haber

Selahattin Demirtaş'tan Taksim'deki saldırıya ilişkin açıklama: Asla kabul etmiyoruz

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2022 09:30 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 09:38
Selahattin Demirtaş'tan Taksim'deki saldırıya ilişkin açıklama: Asla kabul etmiyoruz

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Demirtaş, “Sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz" dedi.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş​, İstanbul’un Beyoğlu ilçesine bağlı İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

"TERÖR EYLEMİNİ LANETLİYORUM"

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Demirtaş, şu ifadelere yer verdi:

Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmış olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz.

İstiklâl Caddesi'nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nuran kaptan 15 Kasım 2022 08:45

Hdp binasından kandırılan zorla götürenler bunlara ne diyeceksin

Ali duru15 Kasım 2022 01:56

Kandil öyle demiyor.

Sonraki Haber Yükleniyor...