Tgrt Haber

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken anneler günü mesajı!

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
12 May 2024 11:04 - Güncelleme : 12 May 2024 15:17

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın, 'Anneler günü' vesilesiyle yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Tam bağımsız müreffeh bir Türkiye​ hedefi için mücadele eden isimlerin başında gelen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar​, anneler günü​ vesilesiyle yaptığı paylaşımla beğenileri topladı.

Selçuk Bayraktardan dikkat çeken anneler günü mesajı! - 1. Resim

"ANNELERİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM"

Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin ilk kadın bilgisayar programcıları arasında yer alan annesi Canan Bayraktar ile yaptığı paylaşımda, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin 'Anneler gününü' kutlayıp şu ifadeleri kullandı:

“Vatana ve Millete hayırlı evlatlar olmamız için bizleri türlü fedakarlıklarla yetiştiren ve hayır dualarını hiçbir zaman esirgemeyen annelerimizin ellerinden öpüyorum. Başta şehit anneleri olmak üzere bütün annelerimizin ‘Anneler Günü’ kutlu olsun.”

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...