Tgrt Haber

Son dakika! Selde kaybolan hemşire Fatma Tekdal'ın cansız bedenine ulaşıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Mart 2023 10:25 - Güncelleme : 20 Mart 2023 11:17
Son dakika! Selde kaybolan hemşire Fatma Tekdal'ın cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika haberi: Adıyaman'da sel felaketinde kaybolan 2 aylık hamile hemşire Fatma Tekdal'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ekiplerin Tekdal'ın 1.5 yaşındaki kayıp kızını arama çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerden biri olan Adıyaman​'da yaşanan sel​ felaketinde Ömerovası Deredi taştı. 2 aylık hamile Fatma Tekdal'ın depremin ardından dere kenarında yerleştikleri konteyner, taşkınla birlikte sel sularına kapılmıştı. 8 kişi kendi imkanıyla konteynerden kurtulurken, Fatma Tekdal ve kızı Zeynep Zümra Tekdal, akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Hemşire Fatma Tekdal'dan acı haber geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Komando Birliği ekiplerince 20 kilometrelik alanda dron ile yapılan aramalarda Göksu Çayı üst kısmında bulunan kanal içerisinde Fatma Tekdal’a ait ceset tespit edildi.

FATMA TEKDAL'IN CANSIZ BEDENİ SUDAN ÇIKARILDI

Dron ile tespit edilen cesedin bulunduğu yere Jandarma Su Altı Arama ve Kurtarma Ekipleri, Polis Dalgıç ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları çalışmalarla 2 aylık hamile Fatma Tekdal’ın cansız bedenini sudan çıkarttı.

SEL FELAKETİNDE BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR

Tekdal’ın cenazesi ambulansla hastane morguna kaldırıldı. Öte yandan henüz bulunamayan Zeynep Zümra Tekdal’ı arama çalışmaları da devam ediyor. Fatma hemşirenin bulunmasıyla birlikte selin etkili olduğu Şanlıurfa ve Adıyaman’da hayatını kaybedenlerin sayısı 19’a yükseldi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...