Tgrt Haber

Son dakika! Selde kaybolan tır sürücüsünün cansız bedeni bulundu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2023 13:15 - Güncelleme : 24 Mart 2023 14:25

Son dakika haberi: Şanlıurfa'daki sel felaketinde kaybolan ve 10 gündür ekipler tarafından aralıksız bir şekilde aranan kayıp tır şoförü Emin Ergün'ün cansız bedeni bulundu.

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerden biri olan Şanlıurfa​'da henüz depremin etkisinden kurutlamayan vatandaşlar, sel​ felaketiyle karşı karşıya kalmıştı. Sağanak yağışla birlikte kentin birçok noktası adeta sulara gömülmüş felaketin hemen ardından bölgede yaraların sarılması için seferberlik başlatılmıştı. Aynı anda sel sularına kapılan vatandaşların bir an önce bulunması için ekipler arama-kurtarma çalışması yürüttü.

CAN KAYBI 21'E YÜKSELDİ

Arama-kurtarma çalışmalarının 10. gününde bir acı haber daha geldi. Sel sularına kapılık kaybolan tır şoförü Emin Ergün'ün cansız bedenine ulaşıldı. Ergün'ün cansız bedeninin bulunmasıyla birlikte sel fekaletinde can kaybı 21'e yükseldi.

VALİ AYDAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, aileye başsağlığı dileyerek, "Aralıksız çalışmaların sonucunda ekiplerimiz, Bozova ilçemizde sel sebebiyle kaybolan kardeşimizin cansız bedenine ulaştı. Emin Ergin kardeşimizin ailesi ve yakınlarıyla aynı üzüntüyü paylaşıyoruz. Kardeşimizin mekanı cennet, ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/valisalihayhan/status/1639216572026830849

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...