Tgrt Haber

Semt pazarındaki adamdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek: Karşısında babam da otursa başkasına oy yok

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 May 2023 18:15 - Güncelleme : 04 May 2023 18:38

AK Parti İstanbul Milletvekili adayları Enes Eminoğlu, Sultangazi'deki semt pazarında çalışmalarını yürüttüğü sırada bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgülerini dilendi. Eminoğlu ile sohbet eden adam, "Karşısına babam da otursa Tayyip Erdoğan’dan başkası yok" dedi.

Türkiye​'deki milyonlarca seçmen 14 Mayıs’ta sandık başında gidip oyunu kullanacak. 10 gün sonra kurulacak olan sandıklar ile seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili tercihini yapacak. Kritik seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran partililer meydanlarda vatandaşların nabzını yoklamaya devam ediyor. O adaylardan biri de AK Parti İstanbul​ Milletvekili adayları Enes Eminoğlu'ydu... Sultangazi semt pazarında çalışmalarına devam eden Eminoğlu, esnaf ve vatandaşlardan 14 MayısCumhurbaşkanlığı​ seçimleri için destek istedi.

"ÖLMEK VAR, DÖNMEK YOK"

Konuştuğu vatandaşları 7 Mayıs Pazar günü Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek olan İstanbul mitingine davet eden Eminoğlu, bir adamın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözlerini diledi. Eminoğlu ile sohbet eden Bilal Arıkan, “Bizde yanlış olmaz. Ölmek var, dönmek yok. Karşısına babam da otursa Tayyip Erdoğan’dan başkası yok. Biz Elazığlılar olarak hep arkasındayız” ifadelerini kullandı. 

"VATANDAŞIMIZ BU SEÇİMİN PATATES, SOĞAN SEÇİMİ OLMADIĞINI FARKINDA"

Daha sonra açıklamalarda bulunan Eminoğlu, “Vatandaşımız bu seçimin patates, soğan seçimi olmadığının farkında. Bu seçimin gerçekten Türkiye Yüzyılı seçimi olduğunu, yüzyılın nişanesi olacak seçim​ olduğunu biliyorlar. Birçok gencimiz, çocuklarımız, kadınlarımızla bir aradayız. Buradan şu mesajı vermek lazım. 100 yıla sığacak çalışmayı 20 yıla sığdırmış yerli ve mili bir liderimiz var” dedi.

Semt pazarındaki adamdan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek: Karşısında babam da otursa başkasına oy yok

"MESAJLARINI KANDİL'DEN ALANLAR VAR"

Millet İttifakı’na eleştirilerde bulunan Eminoğlu, “Diğer tarafta da ismine ne dersek diyelim. Kimisi zillet diyor, kimisi şer diyor. Bu ülkeye fayda sağlamayacak bir ittifak var. Çünkü içerisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere vatandaşlarımızı, şehidimizi, polisimizi katleden bir yapı var. O yapıya destek verenler ve kol kola olanlar var. Mesajlarını Kandil’den alanlar var. Milletimizin bunu çok iyi değerlendirmesi lazım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...