Tgrt Haber

Servis şoförünü şoke eden görüntü! Bagajda yatan kadın hayrete düşürdü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Temmuz 2024 09:52 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 10:08

Tekirdağ Çorlu'da park ettiği minibüsün sinyallerinin yandığını fark eden Celal Yalman, bagaj kapağını açınca neye uğradığını şaşırdı. Bagajın içinde uyuyan bir kadınla karşılana şoför, durumu hemen ekiplere bildirdi.

Çorlu'da açık otoparka park edilen bir minibüsün sinyallerinin yandığı fark edildi. Servis şoförü Celal Yaman, aracın yanına gelerek sorun olup olmadığını kontrol etmek istedi. 

Bagaj kapağını açtığında uyuyan bir kadınla karşılaşan Yaman, hayatının şokunu yaşadı. 

EKİPLER OLAYA MÜDAHALE ETTİ 

Yalman, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin uyarısı sonrası bagajdan inen B.T. isimli kadına sağlık ekipleri müdahale etti. Alkollü olabileceği iddia edilen genç kadın, kontrollerinin ardından bölgeden ayrıldı.

Servis şoförünü şoke eden görüntü! Bagajda yatan kadın hayrete düşürdü - 1. Resim

"BAGAJ İÇİNDE BİRİNİN YATTIĞINI FARK ETTİ"

Olayla ilgili konuşan minibüs şoförü Celal Yalman, “Açık otoparka minibüsü park etmiştim ve sonra biri sinyalleri yanıyor diye bağırdı. Koşup minibüsün yanına geldim ve içerisiyle çevresini kontrol ettim. Arka bagaj kapağını açtığımda ve bir kişinin yattığını görünce ekiplere haber verdik” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...