Tgrt Haber

Sevgililer Günü kutlaması sonrası yürekleri burkan kaza: 2 ölü, 2 yaralı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Şubat 2024 04:39 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 04:53

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayan iki çiftin dönüş yolunda geçirdikleri trafik kazası yürekleri burktu. Yağmurlu havada kontrolden çıkan otomobil takla attıktan sonra tarlaya uçtu. Kazada iki kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Sevgililer Günü​ kutlaması dönüşü feci bir kaza​ meydana geldi. 02.00 sıralarındaki kaza, Bursa-Ankara karayolu Yeniceköy köprülü kavşağı mevkiinde gerçekleşti. Sedat Taşdemir (31) yönetimindeki 16 SDT 92 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç taklalar atarak tarlaya savruldu.

Sevgililer Günü kutlaması sonrası yürekleri burkan kaza: 2 ölü, 2 yaralı! - 1. Resim

NİŞANLI VE ARKADAŞI HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, sürücünün nişanlısı Eda Ateşmen (24) ve arkadaşı Zeynep Murhan (32) hayatını kaybetti. Sürücü Sedat Taşdemir ve diğer yolcu Mustafa Murhan (36) ise yaralandı.

Sevgililer Günü kutlaması sonrası yürekleri burkan kaza: 2 ölü, 2 yaralı! - 2. Resim

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza yerine 112, polis, jandarma ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ve hayatını kaybedenler ekiplerce araçtan çıkarıldı. Yaralı sürücü Sedat Taşdemir ve yolcu Mustafa Murhan ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ölen 2 kişinin cenazesi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Sevgililer Günü kutlaması sonrası yürekleri burkan kaza: 2 ölü, 2 yaralı! - 3. Resim

Jandarma komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...