Tgrt Haber

Son dakika! Malatya'daki depremde enkaz altında kalan Şeyma ve babası kurtarıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2023 14:27 - Güncelleme : 28 Şubat 2023 05:51

Son dakika haberi: Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olarak açıklanan 5.6 büyüklüğünde depremde yıkılan bir binanın enkazı altında kalan Şeyma isimli genç kız ve babası ekipler tarafından sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremlerin ardından Hatay​'da meydana gelen depremler ile sarsılan bölge beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt​'ta 5.6 büyüklüğünde bir deprem​ daha meydana geldi. Ülke genelinde ve bölgede büyük bir korkuya neden olan depremde hasarlı binaların bazıları yıkıldı. AFAD​ Başkanı Yunus Sezer'in yaptığı en son açıklamada, bir kişinin hayatını kaybettiğini 69 kişinin de yaralandığını aktardı.

BABA VE KIZI SAĞ ÇIKARILDI

Deprem sırasında çöken hasarlı binadan eşya alan baba ve kızı enkaz altında kaldı. Hemen ekiplerin yönlendirildiği enkazda arama kurtarma çalışmaları sonucu, adı Şeyma olduğu öğrenilen genç kız ve babası sağ olarak çıkarıldı.

3 CAN İÇİN DAHA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan Battalgazi'de bir binadaki enkaz üç can için ekiplerin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Deprem de çöken 7 katlı Gürbüzbey binasında arama kurtarma çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

Son dakika! Malatya'daki depremde enkaz altında kalan Şeyma ve babası kurtarıldı

Kurtarma çalışması havadan görüntülendi

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...