Tgrt Haber

Şeytanın aklına gelmez! Aracın arka koltuğunun altından kaçak göçmen çıktı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Ekim 2024 11:08 - Güncelleme : 10 Ekim 2024 11:25

Edirne'de polis ekiplerince yapılan aramalarda kaydedilen görüntüleri şoke etti. Şüpheli araçta yapılan incelemelerde otomobilin arka koltuğunun altına gizlenmiş 2 Suriye uyruklu şahıs yakalandı.

Edirne​ İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen aramalarda ilginç bir olay yaşandı. Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan göçmenlerin kaçış için buldukları yöntem akıllara durgunluk verdi. 

KOLTUĞUN ALTINDA YAKALANDILAR 

Kent merkezindeki koordineli çalışma çerçevesinde bir otomobil​ durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada aracın arka koltuğunun taban kısmında zula içine gizlenmiş vaziyette 2 Suriye​ uyruklu erkek şahıs olduğu tespit edildi.Şeytanın aklına gelmez! Aracın arka koltuğunun altından kaçak göçmen çıktı - 1. Resim

Göçmenlerin gizlendikleri koltuğun altında nefes alabilmeleri için hortum sistemi konulduğu belirlendi. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan R.A ve C.O isimli 2 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet10 Ekim 2024 12:15

Vay canına bu nasıl bir saklanma şekli ki, ne demek arka koltuk altında! Polis ekiplerinin işi kolay olmamış galiba.

Sonraki Haber Yükleniyor...