Tgrt Haber

Sıcaktan bunalan vatandaşın bulduğu çözüm güldürdü: İstanbul'da yürüyen ağaç görüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
13 Haziran 2024 14:14 - Güncelleme : 13 Haziran 2024 15:07

İstanbul'da termometreler 40 dereceye dayandı. Megakentte kavurucu sıcaklardan bunalan bir kişi, güneşten korunmak için güldüren bir yönteme başvurdu.

Türkiye'nin birçok noktası sıcak hava dalgasının etkisi altına girdi. İstanbul’da da hava sıcaklığı 35 derecenin üzerine çıktı. Bazı ilçelerde termometreler 40 dereceye dayandı.

İstanbul​ Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) de kentte yaşayan vatandaşları, aşırı sıcaklara karşı uyardı. Saat 11.00 ile 16.00 arasına dikkat çeken AKOM; yaşlı, hasta ve hamilelere güneş altında uzun süre kalınmaması yönünde çağrıda bulundu.

AĞAÇ DALINI ŞEMSİYE YAPTI

Megakentte kavurucu sıcaklardan bunalan bir kişi, güneşten korunmak için farklı bir yönteme imza attı. Bir ağacın dalını şemsiye gibi kullanan adamın o anları Aktivist Ferdinaz Koyuncu'nun cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...