Tgrt Haber

Sigara izmariti bir evi küle çevirdi: 2 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Temmuz 2023 06:44 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 07:11

Ankara'da bir evden sigara izmaritinden çıkan yangında kara dumanlar gökyüzünü kapladı. Bölgeye kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken olayda 2 kişi yaralandı.

Ankara’nın Sincan​ ilçesinde bulunan 4 katlı apartmanın üçüncü katında meydana gelen olayda herkesin yüreği ağzına geldi. Mutfakta sigara içen ev sahibinin sönmeyen izmariti büyük bir yangına sebep oldu.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Daireden yükselen alevleri gören mahalle sakinleri hemen durumu itfaiye​ ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, tüm eve sirayet eden yangını kısa süre içerisinde söndürdü.

YANGIN​ ÇIKTIĞINDAN HABERİ YOKTU

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; ev sahibi ve binada mahsur kalan yaşlı kadını kurtarılırken yaralanan bir kişi sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Yanan evde bir kişinin bulunduğunu ve itfaiye ekiplerinin alevleri kısa sürede müdahale ettiğini dile getiren bina sakini Sezer Yılmaz, "Arkadaş sigara yakıp balkona çıkmış. O sırada sigarayı unutmuş. Balkona çıktığı halde yangını fark etmemiş, alev almış. Benim yan komşum gidip uyarmış. ‘Dairende yangın var’ diyorlar, lastik kokusu var diye balkondan dışarı bakıyor. Bir teyze binada mahsur kaldı. Teyzeyi kurtaracağım diye bir çocuğun da kolunu cam kesti. Üst kattaki dairedeki bir amcanın da evi zarar gördü” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...