Tgrt Haber

Son dakika! İçişleri duyurdu: Siirt'te Eren-Kış 24 operasyonu başladı

13 Şubat 2022 09:35
Terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik operasyonlara devam ediliyor

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Siirt'te 'Eren KIŞ-24 Şehit J. Asb. Kd. Çvş. Erkan Yalçın' operasyonunun başlatıldığı duyuruldu.

Terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik operasyonlara devam ediliyor

Kahraman Mehmetçik, yurt içinde ve dışında terörle mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Teröristlere yönelik operasyonlar peş peşe yapılıyor. 

Terörün yurt içindeki son kırıntılarını temizlemek için sürdürülen Eren Operasyonu’nun kış ayağına bir yenisi daha eklendi. Siirt’te "Eren Kış-24 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemliçavuş Erkan Yalçın” operasyonu başlatıldı.
Operasyonda; jandarma komando, jandarma ile polis özel harekât ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 545 personel görev alıyor. 


İçişleri bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen eren kış operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor." ifadeleri kullanıldı.

"ARA-BUL-YOK ET"

Bakanlığın açıklamasında "Bölgede barınan teröristleri 'ara-bul-yok et' taktiğiyle etkisiz hale getirmek, eylem hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek amacıyla Siirt'te 'Eren Kış-24 (Siirt-Akmeşe) Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli çavuş Erkan Yalçın Operasyonu' başlatıldı" ifadelerine yer verildi.

Son dakika! İçişleri duyurdu: Siirt'te Eren-Kış 24 operasyonu başladı

545 PERSONEL GÖREV ALIYOR

Operasyonda; jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 545 personel görev aldı. Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen 'Eren' kış operasyonlarının, halkınn desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ettiği belirtildi.

Öte yandan Mehmetçiğin sınır ötesi operasyonları da sürüyor. Son olarak Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek Bölgesi'ndeki operasyonlarda tespit edilen 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...