Tgrt Haber

Şile'de batan gemiden 1 kişinin daha cesedine ulaşıldı

07 Kasım 2017 12:18
Şile'de batan gemiden 1 kişinin daha cesedine ulaşıldı

"Bilal Bal" isimli kargo gemisi Şile açıklarında batmıştı, aramaların 7'inci gününde son dakika gelişmesi yaşandı

İstanbul Şile açıklarında batan geminin kayıp mürettebatından 4'üncü kişinin de cesedine ulaşıldı.

Gemlik limanından Karadeniz Ereğli limanına dökme demir taşıyan Türk Bayraklı 78,5 metre boyundaki "Bilal Bal" isimli kargo gemisi Şile açıklarında batmıştı. Kayıp mürettebatı arama çalışmaları üçüncü gününde de devam etti. Çalışmalar sonucu müretebattan 3'ünün cansız bedenine ulaşılmıştı. Belgelerde gözüken birinci kaptanının olay sırasında gemide olmadığı ortaya çıkmıştı.

Şile açıklarında batan demir yüklü kuru yük gemisinin kayıp mürettebatını arama çalışmalarının 7. gününde dördüncü cesede ulaşıldı.

Şile Kaymakamı Salih Yüce, yaptığı açıklamada, daha önce üç cesedin çıkarıldığı gemi batığında bir cesede daha ulaştıklarını belirtti. Yaklaşık bir saat içinde cesedin karaya çıkartılacağını aktaran Yüce, kimlik tespiti için cenazenin Şile Devlet Hastanesi'ne götürüleceğini, bu işlemin tamamlanmasının ardından da Adli Tıp Kurumu'na gönderileceğini ifade etti. Yüce, arama çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...