Tgrt Haber

Şile'deki kazada ölen üniversiteli Berkay son yolculuğuna uğurlandı

16 Mart 2015 14:35
Şile'deki kazada ölen üniversiteli Berkay son yolculuğuna uğurlandı

Şile Otoyolu’nda meydana gelen kazada iki arkadaşıyla birlikte hayatını kaybeden üniversiteli Berkay Orcan, gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı.

Şile Otoyolu Taşdelen mevkiinde cumartesi gecesi meydana gelen kazada, park halindeki TIR’a çarpan otomobilde bulunan üniversite öğrencileri Berkay Orcan (20), Oğulcan Satılmış (22) ve Berra Özel (20) hayatını kaybetmiş, Berca Bezzaz (20) ise yaralanmıştı. Bilgi Üniversitesi’nde okuduğu öğrenilen Berkay Orcan için Levent’teki Afet Yolal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı sırasında basın mensupları camiye alınmadı. Öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından gencin cenazesi, omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Bu sırada Berkay’ın yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Berkay Orcan’ın cenazesi defnedilmek üzere Feriköy Mezarlığı’na götürüldü.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...