Tgrt Haber

Silvan yine karıştı

18 Ağustos 2015 02:15
Silvan yine karıştı

Diyarbakır valiliği tarafından gece saat 01:00'den sonra Silvan'da sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından silah sesleri yükseldi

Diyarbakır valiliği tarafından gece saat 01:00'den sonra Silvan'da sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından silah sesleri yükselirken, vatandaşlar ise yasağı gürültü eylemiyle protesto etti. Silvan ilçesinde Diyarbakır Valiliği tarafından alınan yasaklı bölge ve sokağa çıkma kararını protesto etmek amacıyla Diyarbakır Caddesi üzerinde bir grup ses bombası atıp, karartı protesto etti. Silvan ilçesinde devam eden olaylar nedeniyle silah sesleri yükselirken, vatandaşlar evlerinin balkonunda tencere-tava ile ışık açma ve kapatma eylemiyle kararı protesto etti. Valilik kararının ardından polis, saat 01:00'de sokağa çıkılmaması konusuna uyarı anonsu yaparak vatandaşları uyardı. Silvan'ın Tekel, Mescit, Bahçelievler, Konak ve Feridun mahallerinde ise olaylar devam ediyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...