Tgrt Haber

Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: Gözaltı sayısı 11’e yükseldi

03 Ocak 2023 17:06 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 17:24
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme: Gözaltı sayısı 11’e yükseldi

Ankara’da, Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Sinan Ateş, motosikletli bir kişi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Ateş’in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı sayısı 11’e yükseldi. 

Ankara’da, Ülkü Ocakları​ Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi​ Öğretim Üyesi Dr. Sinan Ateş​ (38), motosikletli bir kişi tarafından uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti, arkadaşı Selman Bozkurt da yaralandı.

Soruşturma çerçevesinde gözaltı sayısı 11'e yükselirken; cinayetle ilgili daha önce gözaltına alınan 3 şüpheli ise, savcıya ifade vermek üzere adliyeye getirildi.

İFADELERİ ALINACAK

Ankara​ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan şüphelilerden, olay anında motosikleti kullanan Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A.’nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden sonra adliyeye getirilen şüpheliler, savcıya ifade verecek.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...