Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Sınırdan geçmeye çalışan 2'si PKK'lı 7 kişi yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2022 16:12 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 16:35
Son dakika! MSB duyurdu: Sınırdan geçmeye çalışan 2'si PKK'lı 7 kişi yakalandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve İran'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si terör örgütü PKK mensubu 7 kişinin yakalandığını duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Sınırda da teröristlere göz açtırmayan hudut kartalları​, terösitleri kıskıvrak yakalıyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB), Suriye ve İran​'dan Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2'si terör örgütü PKK​ mensubu 7 kişinin yakalandığını duyurdu.

"HUDUT KARTALLARI GÖZ AÇTIRMIYOR"

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde:

Hudutlarımızın güvenliği için kahramanca görev yapan Hudut Kartallarımız, Suriye​ ve İran’dan ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahıslardan 2'sinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1607345931715747840

"TERÖRİSTLER İÇİN KAÇINILMAZ SON BELLİ"

Öte yandan MSB'den öğle saatlerinde yaptığı açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğüni duyurmuştu.  Yine Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Teröristler için kaçınılmaz son belli! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!" ifadelerine yer verilmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...