Tgrt Haber

Sinirden deliye döndü, müdürün odasına balyozla daldı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ekim 2024 10:49 - Güncelleme : 11 Ekim 2024 10:51

İzmir'in Çiğli ilçesinde öfkelenen sendika temsilcisi müdürün odasına balyozla saldırdı. Odada bulunan diğer kişiler balyozlu saldırıyı önlemek için müdahale etti.

İzmir’in Çiğli​ ilçesinde ESHOT Garaj Müdürlüğünde geçtiğimiz günlerde bir anda tansiyon yükseldi. Sendika temsilci seçimleri öncesi bir konudan ötürü öfkelenen DİSK​'e bağlı Genel İş Sendikası Karşıyaka Garajı Temsilcisi Oğuzhan Alkan, müdürün odasına balyozla girdi.

Sinirden deliye döndü, müdürün odasına balyozla daldı - 1. Resim


MAKAM ODASINA BALYOZLA DALDI

Sinirden kendini kaybeden Alkan, balyozla makam odasının masasını parçaladı. Odada bulunan diğer kişiler ise Oğuzhan Alkan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra ise Alkan'ın elinden balyoz alındı. Oğuzhan Alkan hakkında soruşturma başlatıldığı, bu olaydan sonra temsilci olarak aday gösterilmediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe11 Ekim 2024 11:07

İşleri kendi yöntemleriyle çözmeye çalışanlar var ya bazen kafalar karışıyor sanki kavga etmenin başka bir yolu yokmuş gibi davranmışlar

Sonraki Haber Yükleniyor...