Tgrt Haber

Şırnak'ta maden göçtü, 3 işçi göçük altında

11 Haziran 2014 18:19
Şırnak'ta maden göçtü, 3 işçi göçük altında

Şırnak'ta meydana gelen olayda Kemerli köyü sınırları içerisindeki bir madende göçük meydana geldi.3 madenci göçük altında kaldı.İ

Şırnak'ta meydana gelen olayda Kemerli köyü sınırları içerisindeki bir madende göçük meydana geldi.3 madenci göçük altında kaldı.İşte tüm ayrıntılar... Şırnak’a bağlı Kemerli köyü sınırları içerisinde bir maden ocağında bugün saat 16.00 sıralarında göçük yaşandı. Göçük sırasında madende çalışan Ali Baysal, Ahmet Baysal ve Selahattin Uçar adındaki üç madenci göçük altında kaldı. Madencilerin yakınları maden alanına ve Şırnak Devlet Hastanesine akın etti. Madende gaz maskesi olmadığı için arama kurtarma çalışmaları henüz yapılamıyor. Şırnak’ta yine bir hafta önce bir madende yaşanan göçük sırasında bir madenci hayatını kaybetmişti. Yeni gelişmeler oldukça buradan paylaşmaya devam edeceğiz.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...