Tgrt Haber

İstanbul'da korkunç cinayet! Sırp mafya babası çocuklarının gözü önünde kurşuna dizildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Eylül 2022 21:20 - Güncelleme : 09 Eylül 2022 22:23
İstanbul'da korkunç cinayet! Sırp mafya babası çocuklarının gözü önünde kurşuna dizildi

Sırbistan'da kırmızı bültenle aranan organize yeraltı örgütlerinden ‘Skaljari’ çetesinin lideri Jovica Vukotiç, İstanbul'da çocuklarının ve sevgilisinin gözü önüne kurşuna dizildi.

Sırbistan​'ın önde gelen organize yeraltı örgütlerinden ‘Skaljari’ çetesinin lideri olduğu öne sürülen Jovica Vukotiç, İstanul Şişli’de şişlide silahlı saldırıya uğradı. Otomobille seyir halindeyken saldırıya uğrayan Vukotiç, olay yerinde hayatını kaybetti.

VÜCUDUNA 4 KURŞUN İSABET ETTİ

Sevgilisi ve çocuklarının yanında kurşusuna dizilen suç örgütü liderinin, motosikletli bir saldırgan tarafından 5 el ateş edildiği, kurşunların 4’ün isabet ettiği kaydedildi.

Öte yandan önceki yıllarda ortaya atılan bir iddiaya göre, Vukotiç’in, suikast sonucu öldürülen Sırbistan Başbakanı Zoran Cinciç’in katili Luka Bojoviç ile yakın ilişkisi olduğu iddia ediliyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...