Tgrt Haber

Şişli’de ameliyatı ertelenen şahıs doktora saldırdı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ekim 2024 23:05 - Güncelleme : 28 Ekim 2024 23:11

İstanbul Şişli’de hastanede ameliyatı ertelenen şahıs doktora saldırdı. Doktora saldırı anı kameraya yansırken, şüpheli şahıs tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İstanbul​ Şişli’de, bir kişi tartışma sonrası doktora küfür ederek saldırdı. Banko üzerinden atlayıp doktora saldıran şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırı​ anları ise kameraya yansıdı.

DUYUNCA DOKTORA SALDIRDI

Olay, 25 Ekim’de Şişli’de faaliyet gösteren bir hastanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, hastaneye gelen bir kişi, ameliyatının ertelendiğini söyleyen doktor​ ile hasta arasında tartışma çıktı. Kayınpederinin ameliyatının sonraki güne ertelendiğini öğrenen İ.C.A, isimli şahıs da tartışmaya katılarak, R.B, isimli doktora bağırmaya başladı.

Şişli’de ameliyatı ertelenen şahıs doktora saldırdı! - 1. Resim

SANDALYE FIRLATTI

Hasta yakını İ.C.A, isimli şahıs kısa süre sonra doktora küfür ederek, saldırmaya başladı. Şahıs, bankonun üzerinden atlayarak doktora sandalye fırlattı. Doktor ise, kaçarak uzaklaşamaya başlayan doktor olayı yara almadan atlattı.

TUTUKLANDI

İhbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, doktora saldıran şüpheli İ.C.A, isimli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan saldırgan, çıkarıldığı mahkemece “Kasten Yaralama” ve “Tehdit - Hakaret” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...