Tgrt Haber

Şişli'de gecekondu yangını ve şüpheli ölüm! Polis çalışma başlattı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Kasım 2023 06:04 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 06:26

Fulya Mahallesi'nde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Normalde kimsenin yaşamadığı evde bir ceset bulundu. Polis cinayet şüphesiyle soruşturma başlattı

İstanbul​'un Şişli​ ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan yangında, normalde boş olarak bilinen evin içinden bir ceset​ çıktı. Şüpheli durum karşısında harekete geçen polis, cinayet​ zannıyla olaya ilişkin soruşturma başlattı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre yangın​ saat 21.30 sıralarında Fulya Mahallesi Fikir Sokak'ta başladı. Alevler kısa süre içinde büyüyerek gecekonduyu bütünüyle sararken çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine durumu haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ile yangını kıa sürede söndürürken yangında çatısı çöken gecekonduda soğutma çalışması esnasında bir ceset tespit edildi.

CİNAYET ŞÜPHESİ

Normalde kimsenin yaşamadığı evin içerisindeki cesedi gören itfaiye ekipleri olay yerinde bulunan polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Sağlık ekipleri olay yerindeki kontrollerin ardından bulunan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olay yerine sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Metruk binada bulunan şahsın cesedinin kimliğini tespit etmek için polis, cinayet ihtimalini de göz önünde bulundurarak çalışma başlattı.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...