Tgrt Haber

Şişli'de trafikte dehşet anları! Yumruk ve tekmelerle linç ettiler

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Eylül 2023 20:54 - Güncelleme : 17 Eylül 2023 20:58

İstanbul Mecidiyeköy mevkiinde iki sürücü arasında çıkan yol tartışmasında tekme ve yumruklar konuştu. Hafif ticari aracın sürücüsü ile yanındaki şahıs, yabancı uyruklu diğer sürücüye tekme-tokat saldırdı. Dehşet anları kameralara anbean yansıdı.

Mecidiyeköy D-100 Karayolu Zincirlikuyu istikametinde seyir halinde olan iki sürücü​ arasında, Haliç Köprüsü'nü geçtikten sonra yol verme​ tartışması yaşandı. 

Yol ayrımına gelen iki sürücü trafiğin yavaşladığı anlarda da tartışmaya devam etti. Sürücülerin yanlarındaki yolcular da tartışmaya dahil oldu. 

YUMRUK​ VE TEKMEYLE DALDIRDILAR

Hafif ticari aracın sürücüsü ve yanındakiler otomobil sürücüsünün yanına gelerek aracı tekmelemeye başladı. Hafif ticari araç sürücüsü ve yanındakiler otomobilin camlarını da yumrukladı.

Şişli'de trafikte dehşet anları! Yumruk ve tekmelerle linç ettiler

SÜRÜCÜ KAÇAMADI

Otomobil sürücüsü kaçmaya çalışsa da fazla uzaklaşamadı. Trafiğin yavaşlamasını fırsat bilen şüpheliler, bir süre sonra otomobilin camını kırıp sürücüye yumruk ve tekme atmaya başladı.

Araç sürücüsü ise, bir yandan kendini savunmaya çalıştı bir yandan da yaşananları cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırıya uğrayan 2 kişi hafif şekilde yaralanırken, saldırıya uğrayan sürücünün otomobilinde hasar meydana geldi.

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...