Tgrt Haber

Sitede park kavgasında süs lambasını söküp komşusunun kafasına vurdu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Şubat 2024 10:19 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 10:20

Başakşehir'de bir sitede park yerinden dolayı gerilim yaşayan komşular en son sonunda çıkan kavgada birbirine şiddet uyguladı. Bir kişi süs lambasını sökerek komşusunun kafasına geçirdi.

 Başakşehir’de bir sitede komşular arasında çıkan park kavgasında şahıslardan biri, girişteki bahçe aydınlatmasını sökerek karşısındaki kişinin kafasına vurdu. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Başakşehir​ 1. Etap’ta gerçekleşti. İddiaya göre site içerisindeki park alanları yüzünden uzun süredir tartışan iki komşu dün akşam saatlerinde yine aynı meseleden karşı karşıya geldi. Kısa süreli tartışma yerini kavgaya bıraktı. Şahısların yakınlarının da karışmasıyla olaylar daha da büyüdü. İki grup birbirine tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Bir kişi site girişinde bulunan bahçe aydınlatmasını yerinden sökerek kavga​ ettiği kişinin kafasına vurdu. Tarafları diğer vatandaşlar sakinleştirirken, kafasına darbe alan adamın hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...