Tgrt Haber

Sivas'ta başlayan 'ağaç' kavgası İstanbul'da kanlı bitti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Eylül 2023 18:05 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 18:30

Sivas'ta evinin bahçesinde kavak ağaçlarının kesilmesin nedeniyle eşiyle tartışan kadın, babasının İstanbul'daki evine döndü. İstanbul'a taşınan kavgada kadının babası ile damadın kardeşleri arasında kan aktı. Kızın babası, damadın iki kardeşininin bulunduğu araca kurşun yağdırdı. İki kardeşten biri yaşam mücadelesini kaybetti. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, bahçedeki kavakların kesilmesi sebebiyle karı koca arasında kavga​ çıktı. Eşiyle anlaşamadığını düşünen kadın İstanbulSultanbeyli​'de yaşayan babası K.B.'nin evine döndü. 

Kızın babası K.B., kızının eşinin kardeşi olan R.B. ve İsmail Hakkı B. ile bugün saat 12.30 sularında Ahmet Yesevi Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde karşı karşıya geldi. 

Aralarında kavga olan grup arasındaki tartışma R.B. ile İsmail Hakkı B., K.B. tarafından içinde bulundukları araca kurşun yağdırılması sonucu yaralandı. 

Sivas'ta başlayan 'ağaç' kavgası İstanbul'da kanlı bitti 

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ 

Yaralılar hastanede tedavi altına alındı. İsmail Hakkı B. hastanede hayatını kaybederken R. B.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

Şüpheli Kasım Bulut, polis tarafından yapılan dron destekli çalışmalar sonucunda 1 adet ruhsatsız silah ile birlikte yakalandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...