Tgrt Haber

Skandal kaçış sonrası Eylem Tok'un annesinden şok çıkış: Ben de aynısını yapardım!"

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: DW Türkiye
17 Mart 2024 10:58 - Güncelleme : 17 Mart 2024 10:59

Yazar Eylem Tok'un, yaşı küçük ehliyetsiz oğlunu karıştığı ölümlü kaza sonrası yurt dışına kaçırması gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı. Tok'un annesi S.T. kızının yaptığı eylemi değerlendirdi.

İstanbul​'un Eyüpsultan​ ilçesinde 1 Mart'ta meydana gelen olayda 17 yaşındaki Timur Cihantimur​ kullandığı araç, 3 ATV aracına çarpmış ve kazada Oğuz Murat Aci​ hayatını kaybederken 4 kişi de yaralanmıştı.

ÖNCE MISIR'A SONRA ABD'YE KAÇTILAR

Sürücünün yazar olan annesi Eylem Tok’la birlikte Mısır’a kaçtıktan sonra ABD'ye gittikleri ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz günlerde yazar anne Eylem Tok​ ile oğlu Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde görülmüştü. Eylem Tok ve oğlunun neşeli tavırları büyük tepki çekmişti.

Olayla ilgili son bir gelişme yaşanırken bu kez Eylem Tok'un annesi S.T.'den açıklamalar geldi.

Skandal kaçış sonrası Eylem Tok'un annesinden şok çıkış: Ben de aynısını yapardım!

DW Türkçe'ye konuşan anne S.T. kazayı  medya aracılığıyla öğrendiğini belirterek Eylem Tok'un annesi S.T., "Olayı medyadan duyduk. Bilerek olan bir şey değil, bu büyük bir kaza. Cahil çocuklar arabayı almamalıydılar, sonu kötü oldu. Eylem çocuğu mecbur getirecek. Cezalarını çekecekler. Biraz olayın yatışmasını bekliyorlar herhalde" dedi.

"ŞIMARIK, KÖTÜ ÇOCUK DEĞİLLER"

S.T. açıklamasının devamında şöyle konuştu: "Öyle anlatıldığı gibi şımarık, kötü çocuklar değiller. Torunum örümceği alır camdan atardı. Ben öyle yetiştirdim onları. O günden beri elim kolum tutmuyor.  Öbür tarafa o çocuğun annesine çok üzülüyorum. Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi.  Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım." 

 

Kaynak: DW Türkiye

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...