Tgrt Haber

Sokak köpeği dehşet saçtı: Önce ısırdı, sonra boğdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 May 2023 18:01 - Güncelleme : 04 May 2023 18:13

Kayseri'de başıboş sokak köpeği, bir çocuğu ısırdıktan sonra bahçede bağlı olan köpeği boğdu. Bölgeye gelen ekipler, saldırgan köpeği uyuşturucu iğne ile uyutarak barınağa götürdü.

Son dönemde oldukça artan sokak köpeği saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Kayseri'nin Melikgazi​ ilçesinde sokakta oynayan çocuğa saldırarak yaralayan bir köpek, daha çeverede bulunan müstakil evin bahçesinde bağlı bulunan diğer bir köpeğe saldırdı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, köpeğin saldırıları sonrası mahalle sakinleri hemen durumu ekiplere bildiridi. ihbar üzerine bölgeye Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri sevk edildi.

UYUTULUP, BARINAĞA GÖTÜRÜLDÜ

Çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, saldırgan köpeği ağaca bağladı. Bölgeye gelen Melikgazi Belediyesi ekipleri de uyuşturucu iğneyle köpeği uyuttu. Saldırgan köpek daha sonra barınağa götürüldü. Yaşadıkları dehşeti anlatan çocuklar, köpeğin önce çocuğa, ardından da diğer köpeğe saldırdığını söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...